Hungarian English German Romanian

Kérjen itt ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Midea

Az 1968-ban alakult kimondottan a háztartási készülékekre specializálódott Midea cégcsoport mára az egyik legnagyobb kínai export bázisként van jelen az élet minden területén. Belföldön és külföldön egyaránt kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik, 21 külföldi leányvállalattal melyek között szerepel az USA, Anglia, Németország, Japán, Hong Kong, Korea, Kanada, Oroszország, Franciaország, Malajzia és Vietnam.

A Midea klímaberendezések forgalmazása Magyarországon 2003-ban kezdődőtt. A kínai gyártó termékei már az első évben nagy sikert arattak és azóta is a legkeresettebb márkák között tartják számon.

Először az oldalfali mono és multi split berendezések alkották a választékot, majd később a kereskedelmi (kazettás, légcsatornázható) és napjainkra az ipari termékek (MDV, folyadékhűtők) is ugyanúgy megtalálhatóak a kínálatban. A termékek kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték arányuk miatt mára az országban eladott klímakészülékek közül minden 4. Midea gyártmány, számos hangzatos márkanévvel ellátva. Így nem csoda, hogy a Midea magyarországon az első 3 legismertebb klímatechnikai márka közé tartozik.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokat a Midea hivatalos weboldalán talál.