Hungarian English German Romanian

Kérjen itt ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Maya Yazaki

Az abszorpciós hűtőgépek tervezésében és gyártásában szerzett több, mint 40 év tapasztalattal, a japán YAZAKI-t legtöbbször az abszorpciós hűtés úttörőjének is nevezik. A cég fő célja, hogy ügyfeleinek olyan megbízható és innovatív termékeket biztosítson, melyek segítenek a növekvő energiárakból származó költségek csökkentésében, mindemellett növelik az épületek energiahatékonyságát is.

Ma, jóval több, mint 100,000 YAZAKI berendezés működik világszerte, egyedül az EU-ban több, mint 2,000. Ez a YAZAKI-t piacvezetővé teszi a nem-CFC alapú légkondícionálás területén. A berendezések teljesítménye 17.5 kW-tól egészen 700 kW-ig terjed, olyan projektcélokra, mint irodák, hotelek, kórházak és ipari létesítmények.

A környezet védelme alapvető fontosságú a YAZAKI számára. Ebből és az erős japán vállalati kultúrából következően a YAZAKI volt az első olyan cég, mely fejlesztéseket hajtott végre a csökkentett CO2 kibocsátású fűtési és hűtési rendszerek érdekében. A cég büszke rá, hogy 1974-ben, Japánban elsőként tervezett és kivitelezett szolár hűtésű épületet.

Globális vállalatként, de japán kulturális hagyományokkal és értékekkel, a Yazaki nem csak megbízható partnere ügyfeleinek, hanem támogatója a környezeti fenntarthatóságnak az egész világon.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokat a YAZAKI hivatalos weboldalán talál.