Hungarian English German Romanian

Kérjen itt ajánlatot!

24 órán belül válaszolunk!

Ebara

A japán Ebara Corporation évi több mint 5 milliárd USD forgalommal egyike a szigetország meghatározó ipari óriásainak. A forgalom körülbelül felét a vízgépészeti berendezéseket és rendszereket gyártó részlegek adják. Az elsősorban víz környezetvédelmi technológiákat előállító gyáregységek, valamint a mikroelektronikai gyártó berendezéseket előállító részlegek adják a gyártási volumen többi részét.

A kutatás - fejlesztésre fordított jelentős összegek miatt is az Ebara abszorpciós hűtőgépei az iparág technológiai csúcsát képviselik. A 100 kW-tól 9 MW-ig terjedő egységteljesítményű berendezések abszolút környezetbarát és energiatakarékos üzeműek, és az igen kevés mozgó alkatrésznek köszönhetően kiemelkedő üzembiztonság mellett állítanak elő hűtőenergiát. Telepítésük különösen azon területeken térül meg gyorsan, ahol korlátozottan állnak rendelkezésre a villamos-, és egyéb energiaforrások. Alkalmazásuk nagy teljesítményű (800 kW felett) fűtési, hűtési igények kielégítése esetén is ajánlott, szintén kedvezőbb megtérülési idő miatt. Különösen alkalmas gázmotoros blokkerőművekkel együtt való telepítésre.Üzemeltetési költsége jelentősen alacsonyabb a hagyományos folyadékhűtőkkel szemben.

Az üzembiztos és energiatakarékos működés egyik feltétele Magyarországon a Regale Energy Zrt. szervizrészlegének Japánban kiképzett szerelői állománya.

További termékinformációkat, termékismertetőket, technikai és műszaki leírásokat az Ebara hivatalos weboldalán talál.