Hungarian English German Romanian

Kérdése van?

Bővebb információért, szakmai javaslatokért kérem keresse energetikával foglalkozó munkatársunkat, az alábbi elérhetőségeken!

+36 1 214-4444
regale@regale.hu

REGALE Energetika

A REGALE Energy Zrt-n belül egyre kiemeltebb hangsúllyal kap szerepet az energetikai üzletág. Ez egyértelmű jelzése a piac azon törekvéseinek, melyek a környezettudatosság felé mutatnak.

Ez az új üzletág az elmúlt években rendkívüli sikereket jelentett és jelent cégünk számára.

Számos új terméket és megoldást kínálunk. Nem csak új beruházások esetében, hanem meglévő hűtési, fűtési, technológiai ( ipari ) energetikai rendszerek energiatakarékos módosításával is foglalkozunk.

A REGALE energetikus mérnökei tudástárában olyan lehetőségeket találnak, amelyek mellett nem lehet elmenni, különösen nem akkor, amikor minden cég, gyár, üzem, szálloda stb. törekszik arra, hogy csökkentse működési költségeit.

Mérnökeink helyszíni felmérés után személyre szabott ajánlatot dolgoznak ki az Önök részére, testre szabottan a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb megoldásokat kínálva.

A teljesség igénye nélkül néhány a legfontosabb energetikai termékeink közül:

  • meglévő hűtési, fűtési, technológiai (ipari) energetikai rendszerek energiatakarékos átalakítása
  • napcellás rendszerek
  • kapcsolt energiatermelés mikroturbinával
  • abszorpciós folyadékhűtők, hűtőtornyok (napkollektoros hűtési rendszerek)
  • talajszondás,kútvizes, levegős, hőszivattyús megoldások

Számos termékünk és megoldásunk működő rendszerként megtekinthető. A REGALE ezek teljesítményét és a valós megtakarításokat folyamatosan monitorozza. Így ajánlataink nem a szakértői becslésekre hivatkoznak, hanem valós működési költségeket alapul véve, valós/mért megtakarításból számolva hiteles és megtérülő beruházást jelentenek.